De Watercrew

 

 

Home

werkrooster

Geschiedenis

klussen

 

Rob van der Ploeg 
**NOB en Maritiem instructeur, sportduiker, brandweerduiker en wrakduiker vanaf 1987. Ruime ervaring als duikleider aan boord van Get Wet en de Fogo Isle. Rob is de techneut+ eigenlijk is hij de Waterploeg. Elk vrij uurtje wordt besteed aan het nadenken over en het uitvoeren van de aanpassingen. 

Truus van Noort  
PADI/**NOB en Maritiem instructeur, sportduiker en wrakduiker vanaf 1995. Ruime ervaring met de camera onder water. Zorgt aan boord voor de inwendige mens en op de wal voor alle administratieve rompslomp, maar is ook niet te beroerd om vuile handen te krijgen.

 

 

 

Norman van der Geer
PADI Divemaster. In het dagelijks leven werkzaam als meettechnicus in de kathodische bescherming. Naast het duiken naar wrakken verdiept hij zich graag in hun geschiedenis. Aan boord de rechterhand van Rob en nooit te beroerd om een zaterdag te komen klussen.

 

 

 

Ton van Luijk
1*NOB instructeur
Overal inzetbaar en is zeer enthousiast, zowel onder als boven water. Verzorgt de kledinglijn en kan goed roestbikken en schilderen. Heeft zeebenen.

 

 

 

 

 

Arieke van den Brink
PADI Instructeur
Verslingerd aan duiken. Drie jaar geleden voor het eerst op de Noordzee gedoken en helemaal verkocht.
Webmaster en hand- en spandiensten.


 

 

 

 

Leo Gensen
PADI Divemaster
Aan boord: schrijnwerker.
Overboord: fervent wrakduiker.

 


 

 

 

Theo Kindts PADI/DSAT instructeur Ruim 20 jaar enthousiast sportduiker. Vele jaren aan Noordzee wrakduiken gedaan (Fogo Isle crew). Nautische (beroeps) achtergrond. Aan boord: Nautisch, Communicatie & Navigatie adviseur.